БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниУГВ планує облаштування Комишнянського родовища та реконструкцію УКПГ за 181 млн грн

УГВ планує облаштування Комишнянського родовища та реконструкцію УКПГ за 181 млн грн

12.01.2024

АТ «Укргазвидобування» (УГВ) 5 січня оголосило тендер на облаштування Комишнянського газоконденсатного родовища (ГКР) та реконструкцію установки комплексної підготовки газу (УКПГ). Загальна сума тендеру складає 180,6 млн грн (з ПДВ), тендер пройде на Prozorro.

Компанії можуть подавати тендерні пропозиції до 21 січня 2024р, звернутися за роз’ясненнями або оскаржити умови закупівлі можна до 18 січня 2024р.

Згідно інформації по тендеру, послуги будуть надаватися в с. Попівка, Миргородського району, Полтавської області, а саме на проєктних майданчиках збірних гребінок (які розташовані біля гирл свердловин №№ 22,62 Комишнянського родовища) та тимчасово відведених ділянках для будівництва збірних колекторів, газопроводів-шлейфів, інгібіторопроводів свердловин, факельних ліній, дослідних колекторів.

Реконструкція Комишнянської УКПГ передбачає монтажні роботи поблизу гирл свердловин Скиданівського ГКР та Комишнянського ГКР та встановлення однієї резервної нитки.

На минулому аналогічному тендері, який завершився 2 червня 2023р, УГВ уклала угоду з ТОВ «Промін Буд Сервіс» на 110,5 млн грн на проведення облаштування та реконструкції Комишнянського ГКР та УКПГ.

Як повідомляло ExPro, у 2020р УГВ збільшило видобуток газу на Комишнянському родовищі у 2,3 рази.