БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниУГВ шукає підрядника для монтажних робіт на 16 свердловинах за 18,4 млн грн

УГВ шукає підрядника для монтажних робіт на 16 свердловинах за 18,4 млн грн

16.01.2024

АТ «Укргазвидобування» 15 січня 2024р оголосило на платформі Prozorro тендер на кріплення 16 свердловин за допомогою підвіски хвостовика-фільтра. Загальна сума тендеру становить 18,4 млн грн. Місце поставки – свердловини філії БУ «Укрбургаз» АТ «Укргазвидобування», які розташовані у Полтавській та Харківській областях.

Компанії можуть подавати тендерні пропозиції до 30 січня 2024р; звернутися за роз’ясненнями або оскаржити умови закупівлі можна до 27 січня 2024р.

Згідно з інформацією по тендеру, для здійснення кріплення свердловин за допомогою підвіски хвостовика-фільтра необхідно:

розробити індивідуальну програму підготовки, спуску та установки системи підвіски хвостовика в свердловині, включаючи необхідні розрахунки та моделювання з допомогою спеціального програмного забезпечення;

провести цілодобовий інженерний сервісний супровід спуску та установки комплекту підвіски хвостовика-фільтра в свердловині згідно з поданою індивідуальною програмою та планом робіт на кріплення свердловини;

провести контроль згвинчування, спуску в свердловину хвостовика-фільтра, колони насосно-компресорних труб у хвостовик та з’єднання стінгера із ущільнюючою муфтою;

провести контроль технологічних операцій по установці/активації підвіски хвостовика-фільтра та верхнього пакера, від’єднанню допускної колони, підйому допускної колони з свердловини, опресування на герметичність хвостовика (при необхідності).

Востаннє, «Укргазвидобування» проводило тендер зі здійснення монтажних робіт на свердловинах 19 жовтня 2023р. В тендері брала учать лише одна компанія – ТОВ «Надра Інжиніринг», яка стала переможцем тендеру. Відповідно, УГВ 19 грудня 2023р уклало договір з «Надра Інжиніринг» на 23,3 млн грн про проведення кріплення свердловин за допомогою підвіски хвостовика та стиковки колони-надставки.