БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниУГВ планує реконструкцію Котелевського ГКР за 135 млн грн

УГВ планує реконструкцію Котелевського ГКР за 135 млн грн

17.01.2024

АТ «Укргазвидобування» 16 січня 2024р оголосило на платформі Prozorro тендер на облаштування та встановлення двох компресорних агрегатів Galileo на Котелевському газоконденсатному родовищі (ГКР). Очікувана вартість робіт становить 134,5 млн грн.

«Укргазвидобування» зазначає, що реконструкція Котелевського ГКР дозволить забезпечити додатковим видобутком вуглеводневої сировини з низьконапірних свердловин Котелевського ГКР, Опішнянського ГКР та Березівського НГКР шляхом зниження гирлових тисків, а також виконання попередньої підготовки газу на самому родовищі.

Згідно з тендерною документацією, необхідно виконати дослідно-конструкторські роботи по створенню автоматизованих систем управління технологічними процесами, агрегатами та виробництвами, в тому числі розробити програмне забезпечення конкретних систем для виробничих підприємств, що заново будуються та реконструюються, а саме: розробка конфігурації та конфігурування контролера збору інформації; розробка конфігурації та конфігурування зв’язку з двома компресорами Galileo; розробка конфігурації та конфігурування системи верхнього рівня.

Компанії можуть подавати тендерні пропозиції до 1 лютого 2024р; звернутися за роз’ясненнями або оскаржити умови закупівлі можливо до 29 січня 2024р.

На останньому аналогічному тендері, який завершився 22 серпня 2023р, «Укргазвидобування» не уклала угоду з жодною компанією через відсутність пропозицій, які б задовольнили зазначені у тендерній документації вимоги.