БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниУГВ шукає спеціалістів для здійснення контролю за розробкою базового фонду

УГВ шукає спеціалістів для здійснення контролю за розробкою базового фонду

18.01.2024

АТ «Укргазвидобування» 17 січня 2024р оголосило тендер на отримання послуг з контролю процесу розробки базового фонду геофізичними дослідженнями у свердловинах, розташованих в Полтавській, Харківській, Дніпропетровській та Сумській областях. Загальна сума тендеру становить 39,8 млн грн. Тендер складається з двох лотів однаковою вартістю – 19,9 млн грн. Термін поставки – до 31 березня 2025р.

Згідно інформації по тендеру, необхідно буде провести геофізичні дослідження у свердловинах та надати заключення по їх результатам: визначити тип флюїдів (які надходять у свердловину), їх профіль припливу, рух за обсадними колонами та насосно компресорної труби (НКТ); місця негерметичності НКТ та експлуатаційної колони; якість проведеної перфорації у свердловині.

Компанії можуть подавати тендерні пропозиції до 29 січня 2024р; звернутися за роз’ясненнями або оскаржити умови закупівлі можливо до 26 січня 2024р.

Востаннє УГВ проводило тендер на отримання послуг з контролю контролю процесу розробки базового фонду геофізичними дослідженнями 27 лютого 2023р. В тендері брали участь ТОВ «Надра Сервіси», ПП «Полтавське підприємство геофізичних робіт» та ТОВ «ГДС-Сервіс», остання з яких стала переможцем. УГВ 4 квітня 2023р уклало угоду з «ГДС-Сервіс» на 27,6 млн грн з отримання послуг з контролю процесу розробки.