БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовини«Денімекс Юкрейн» та «Укрнафтагазсервіс» претендують на перемогу в тендері УГВ на інженерний супровід

«Денімекс Юкрейн» та «Укрнафтагазсервіс» претендують на перемогу в тендері УГВ на інженерний супровід

23.01.2024

ТОВ «Денімекс Юкрейн» та ТОВ «Укрнафтагазсервіс» подали найкращі пропозиції в тендері АТ «Укргазвидобування» на інженерний супровід вибійних осциляторів в процесі буріння. Компанія «Денімекс Юкрейн» очікує підписання договору про надання послуг з інженерного супроводу на УГВ вартістю 16,82 млн грн; «Укрнафтагазсервіс» – 2,68 млн грн.

АТ «Укргазвидобування» 27 грудня 2023р оголосило тендер на платформі Prozorro на послуги з інженерного супроводу вибійних осциляторів в процесі буріння свердловин в Полтавській, Харківській, Дніпропетровській, Закарпатській, Івано-Франківській та Львівській областях.

Очікувана вартість тендеру становила 22,9 млн грн, але кінцева вартість знизилася до 19,5 млн грн. Тендер складався з двох лотів різною вартістю, в залежності від планового обсягу робіт та кількості одночасно задіяних свердловин при цьому: інженерний супровід в першому лоті виконується одночасно на трьох свердловинах, в другому ¬– на двох свердловинах.

Варто зазначити, що до проведення інженерного супроводу, компанії повинні надати власні вибійні осцилятори, їх паспорти, звіти по дефектоскопії по кожному із них та повідомити «Укрбургаз» про граничні навантаження вибійних осциляторів.

Згідно з опублікованою інформацією по тендерам, компаніям необхідно розрахувати оптимальні місця встановлення осциляторів до складу компоновки низу бурильної колони (КНБК) та здійснити монтаж/демонтаж до її складу, з наданням консультацій щодо роботи з обладнанням (місця захвату ключем для проведення згвинчування/розгвинчування осциляторів та необхідного моменту сили скручування).

На минулому схожому тендері , який завершився 13 грудня 2023р, «Укргазвидобування» уклало угоду з ТОВ «Сервісна компанія «Горизонти» на 6,9 млн грн на отримання послуг з інженерного супроводу гіроскопічних досліджень.