БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA

Новини - Сторінка 15

20.04.2023
«Нафтогаз» залучив американську компанію Covington & Burling для стягнення $5 млрд із РФ

Провідна американська юридична компанія Covington & Burling LLP представила НАК «Нафтогаз України» стратегію примусового стягнення з Росії $5 млрд компенсації за захоплення активів Групи Нафтогаз у Криму, повідомив голова «Нафтогазу» Олексій Чернишов у перший день робочого візиту до Вашингтона.

20.04.2023
«Нафтогаз» розпочинає купівлю природного газу українського видобутку

НАК «Нафтогаз України» запрошує учасників ринку до участі у біржових торгах на закупівлю природного газу українського видобутку. Майданчиком для проведення закупівель визначена Українська енергетична біржа (УЕБ).

20.04.2023
СБУ арештувала 18 млн куб м газу, який компанії Новинського зберігали в ПСГ

За матеріалами Служби безпеки України (СБУ) накладено арешт на 18 млн куб м природного газу, який компанії проросійського олігарха Вадима Новинського зберігали у сховищах АТ «Укртрансгаз» та намагались відчужити на користь третіх осіб для уникнення санкцій РНБО. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

19.04.2023
Суд передав корпоративні права «Укрнафтобуріння» до АРМА. + Заява компанії УНБ

Печерський районний суд міста Києва ухвалою від 11 квітня 2023р передав корпоративні права на ПрАТ «ВК «Укрнафтобуріння» на баланс Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА). Про це йдеться в судовому реєстрі.

13.04.2023
СБУ арештувала 30 газових свердловин та інше майно Новинського на 3,5 млрд грн

За матеріалами Служби безпеки арештовано майно проросійського олігарха Вадима Новинського, який причетний до пособництва країні-агресору. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

13.04.2023
Суд у Гаазі зобов’язав рф сплатити «Нафтогазу» $5 млрд за втрачені активи у Криму

Арбітражний трибунал при Постійній палаті Третейського суду в Гаазі 12 квітня 2023р ухвалив рішення на користь НАК «Нафтогаз України», яким зобов’язав росію сплатити «Нафтогазу» збитки у розмірі $5 млрд, завдані захопленням активів компаній Групи Нафтогаз у Криму у 2014р. Про це повідомляє пресслужба «Нафтогазу».

12.04.2023
Директору «Сервіс Ойл» «Белоруснафти» повідомлено про підозру в несплаті 60 млн грн податків

За даними слідства, на території України функціонує білоруське підприємство, яке надає послуги у сфері добування нафти та природного газу. Ймовірно, йдеться про ТОВ «Сервіс Ойл», що є дочірнім підприємством білоруської «Белоруснафта».

10.04.2023
«Укрнафта» готує проєкти угод для потенційних інвесторів з розробки нафтогазових родовищ

ПАТ «Укрнафта» запрошує потенційних інвесторів до співпраці з розробки нафтогазових родовищ компанії. Про це повідомляє генеральний директор «Укрнафти» Сергій Корецький.

12.04.2023
«Укрнафта» та «Укргазвидобування» спільно видобуватимуть газ та нафту

ПАТ «Укрнафта» (50% + 1 акція належать НАК «Нафтогаз України») і АТ «Укргазвидобування» (входить до Групи Нафтогаз), розпочали вивчення можливостей щодо спільного видобутку нафти та газу на низці ліцензійних ділянок. Цьому питанню було присвячено робочу зустріч керівника «Укрнафти» Сергія Корецького і керівника «Укргазвидобування» Олега Толмачева.

06.04.2023
«Укрнафта» планує видобути в 2023 році 1 447 тис. тонн нафти і 1 040 млн куб м газу.

Дивлячись на хорошу роботу компанії, ми сповнені оптимізму, і, швидше за все, переглянемо плани у бік збільшення», - зазначив директор ПАТ «Укрнафта» Сергій Корецький в інтерв’ю виданню ExPro Gas&Oil.