БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовини13 листопада закінчується термін подачі заявок на участь в аукціоні

13 листопада закінчується термін подачі заявок на участь в аукціоні

18 вересня 2017
 
На 21 грудня заплановано другий у 2017 році аукціон з продажу спецдозволів на користування надрами. Як повідомляє Державна служба геології та надр України, це будуть вже другі торги за новими правилами. Усього на аукціон висталено 10 ділянок, на дві ділянки більше ніж на перших торгах на початку року. Останній термін подачі заявок на участь в аукціонних торгах - 13 листопада 2017 року.
 
«Підготовка до другого аукціону за новими правилами стартувала на наприкінці серпня. У потенційних надрокористувачів є 75 днів на подачу та підготовку документів. Останню заявку ми приймемо 13 листопада. Як показала практика введених нами правил, подовження терміну позитивно вплинуло на рівень підготовки документації заявниками. А це означає, що в аукціоні зможе взяти участь більша кількість учасників» - заявляє керівник Держгеонадр Олег Кирилюк.
 
«Для другого аукціону Держгеонадра підготувала 10 лотів. Половина з яких – це підземні води, інші – це пісковики, вапняки, глини та суглинки. Усі ці ділянки потребують геологічного вивчення з подальшою дослідно-промисловою розробкою.Нам дуже важливо щоб аукціони пройшли успішно, задля розширення мінерально-сировинної бази країни » - зазначив начальник управління з надрокористування та міжнародного співробітництва Ігор Тимошенко.
 
 
18 вересня 2017
GEOnews.com.ua