БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниOil & Gas UK закликає уряд Великобританії скоротити податки і спростити складний податковий режим для нафтового і газового сектора

Oil & Gas UK закликає уряд Великобританії скоротити податки і спростити складний податковий режим для нафтового і газового сектора

25 лютого 2015
Видобуток нафти в британській секції Північного моря скоротилася в 2014 р на тлі збільшення витрат, високих податків і низьких цін на нафту, повідомляє асоціація нафтовидобувних компаній Великобританії Oil & Gas UK. При цьому в організації підкреслюють, що в сформованій ситуації необхідно збільшити інвестиції та проводити геологорозвідувальні роботи. Лобістська групи Oil & Gas UK закликає уряд скоротити податки і спростити складний податковий режим для нафтового і газового сектора на тлі падіння видобутку в Північному морі.
 
Видобуток нафти в британській секції Північного моря скоротилася на 1,1% в 2014 році порівняно з попереднім роком до 1,42 млн барелів нафтового еквівалента на добу. Показник звалився на 70% порівняно з піковим рівнем видобутку в Північному морі в 1999 році. Видобуток цього року може досягти 1430000 барелів на день, якщо реалізація проектів буде відбуватися за планом.
 
У грудні, канцлер казначейства Великобританії оголосив про негайне зниження ставки додаткового податку на прибуток нафтових і газових компаній до 30% з 32%, проте представники нафтовидобувного сектора сподівалися, що на скорочення податку до 20%.
 
 
25 лютого 2015
oil-gas-energy.com.ua