БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовини«Укрнафтобуріння» отримала рекордний дебіт 2,4 млн куб м на Сахалінському родовищі

«Укрнафтобуріння» отримала рекордний дебіт 2,4 млн куб м на Сахалінському родовищі

10 січня 2019
 
ПрАТ «ВК «Укрнафтобуріння» (УНБ) успішно освоїла свердловину №24, яку ввели в експлуатацію в 2019 році, в результаті чого дебіт на Сахалінському родовищі досяг рекордної позначки – 2,4 млн куб м природного газу на добу. При випробуванні горизонту С-6б на глибині 4 300 метрів було отримано комерційний прилив газоконденсатної суміші дебітом 100 тис куб м газу та 5 т газового конденсату.
 
Нагадаємо, що будівництво свердловини №24 розпочали у вересні 2018р. Основним підрядником при будівництві даної свердловини виступило ТОВ “Бурова компанія Укрбурсервіс”.
 
Компанія УНБ планує збільшити показники видобутку щонайменше на 30%. Цьому буде сприяти подальше буріння нових свердловин, але більшою мірою – реалізація масштабної програми з інтенсифікації видобутку зі свердловин існуючого фонду.
 
Довідка ExPro:
 
ПрАТ «ВК «Укрнафтобуріння» (голова правління: Михайло Бакуненко) – одна з найбільших приватних газовидобувних компаній в Україні. З 2010 року розробляє Сахалінське нафтогазоконденсатне родовище (Краснокутський район, Харківська область). Основні напрямки діяльності компанії – видобуток природного газу, газового конденсату та нафти. Компанія експлуатує 28 газоконденсатних та нафтогазових свердловин. В рамках договорів про спільну діяльність додатково експлуатує 10 газоконденсатних свердловин. Обсяг видобутку газу УНБ в 2017 році склав 542 млн куб м, нафти і конденсату – 50 тис т.
 
 
 
10 січня 2019
Expro