БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниПідсумки онлайн-аукціонів ProZorro.Продажі.

Підсумки онлайн-аукціонів ProZorro.Продажі.

6 березня 2019

ТОВ «Нафтогазопромислова геологія» - переможець першого аукціону Держгеонадр на електронному аукціоні ProZorro.Продажі. Ціна лоту – 25,1 млн.грн. Конкуренцію за лот склала ПП «Оптима-ресурс» запропонувала 17,5 млн грн. «Нафтогазопромислова геологія» входить в пул компаній Burisma Group Миколи Злочевського. Строки  користування даної ділянки з метою промислової розробки та подальшим видобуванням нафти і газу - 20 років.

ТОВ «Нафтогазсистеми» (засновник через голландську ДТЕК ойл енд газ б.в. – Рінат Ахметов,) отримала перемогу в другому аукціоні Держеонадр за Світанково-Логівська площа (Харківська обл.). Компанія запропонувала 85 млн грн. Строки  користування даної ділянки з метою промислової розробки та подальшим видобуванням нафти і газу - 20 років.

АТ «Укргазвидобування» отримала перемогу в третьому  аукціоні Держеонадр за Південно-Кобзівську площу (Харківська обл.). Компанія запропонувала 30,9 млн грн. . Конкуренцію за лот склала ПП «Оптима-ресурс» запропонувавши  9,6 млн грн. Строки  користування даної ділянки з метою промислової розробки та подальшим видобуванням нафти і газу - 20 років
 
6 березня
EXPRO Gas&Oil