БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниКабмін звільнив голів ДАБІ, Держгеонадр, Держрезерву та "Укравтодору"

Кабмін звільнив голів ДАБІ, Держгеонадр, Держрезерву та "Укравтодору"

25 вересня
Також Кабмін звільнив голову Державного агентства лісових ресурсів Володимира Бондаря; керівницю Державної архівної служби Тетяну Баранову; керівника Національного агентства з питань державної служби Костянтина Ващенка.
 
Крім цього, звільнені керівник Державного агентства резерву Вадим Мосійчук та його заступник Дмитро Булатов; голова Державного агентства з питань електронного уряду Олександр Риженко.
 
Уряд також звільнив голову "Укртрансбезопасності" Михайла Ноняка, чотирьох заступників голови Фонду державного майна: Віталія Герца, Олену Коротку, Юрія Нікітіна, Віталія Трубарова.
 
Під час засідання уряд також ухвалив рішення про звільнення в.о. голови "Укравтодору" Славоміра Новака (з 1 жовтня 2019 роки) і голови Національної поліції Сергія Князєва.
 
Уряд також звільнив трьох заступників Міністра внутрішніх справ - Сергія Ярового (з посади першого заступника), Сергія Гончарова і Тетяну Ковальчук.
 
Крім того, звільнений Олексій Перевезенцев з посади державного секретаря міністерства економічного розвитку і торгівлі та Владислав Андронов з посади державного секретаря Міністерства аграрної політики і продовольства.
 
Уряд також призначив нового главу Національної поліції - генерала поліції третього рангу Ігоря Клименко.
 
Серед інших призначень - 10 заступників міністрів і державний секретар.
 
Зокрема, в Міністерстві внутрішніх справ посади отримали: перший заступник Сергій Яровий і п'ять заступників - Сергій Гончаров, Тетяна Ковальчук, Антон Геращенко, Катерина Павличенко і Олександра Гогілашвілі (з 26 вересня 2019 року).
 
У Міністерстві фінансів отримав посади заступника міністра Павло Ходаковський і державний секретар міністерства Костянтин Ващенко.
 
У Міністерстві у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб - перший заступник Антон Колумбет.
 
У Міністерстві цифровий трансформації - державний секретар міністерства Олександр Риженко. У Міністерстві юстиції - заступник міністра з питань виконавчої служби Андрій Гайченко.
 
БізнесЦензор