БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниПризначено нового голову правління НАК «Надра України»

Призначено нового голову правління НАК «Надра України»

17 грудня 2019
«Тарас Олександрович є фаховим менеджером з багаторічним стажем та досвідом роботи у топових державних установах та їх закордонних представництвах у США та ПАР. Саме широкий горизонт бачення та знання кращих міжнародних практик мають допомогти йому реформувати діяльність компанії та вивести її на якісно новий рівень, — зазначив у своїй промові голова Держгеонадр Роман Опімах. — Очікую, що Тарас Кузьмич «пробудить» підприємство і зможе забезпечити його сталий розвиток, збереження знань та надбань колективу. Саме люди, їх досвід та професіоналізм є ключовими цінностями сьогодення».
 
Голова Держгеонадр, який представляв новго голову НАК "Надра України" повідомив, що наукова та ресурсна база НАК «Надра України» стане фундаментом у створенні національного репозитарію геологічних даних.
 
На черзі — створення національного репозитарію геологічних даних. «Переконаний, що ефективне використання наукової та ресурсної бази НАК "Надра України" стане міцним фундаментом у реалізації цих планів», — сказав голова Служби.
 
У свою чергу, Тарас Кузьмич закликав колектив акціонерного товариства до плідної співпраці та виконання стратегічних завдань, які окреслив Уряд.
 
«Метою моєї роботи на посаді є збереження підприємства як важливого елементу галузі, який є вигідним державі і, водночас, сприяє розвитку видобування Україні, — наголосив Тарас Кузьмич. — Наша робота буде спрямована на створення умов для залучення інвестицій у розробку сировинної бази та ефективного функціонування видобувників. Ми чітко усвідомлюємо виклики сьогодення, докладемо зусиль для розвитку і збільшення прибутковості НАК «Надра України», та, сподіваюсь, забезпечимо додаткові надходження до державного бюджету».
 
Зазначимо, розпорядження про призначення Тараса Кузьмича на посаді голови правління приватного товариства НАК «Надра України» опублікували на урядовому порталі 11 грудня.
 
Держгеонадра