БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниКомпанії Burisma Group у 2019р видобули близько 1 млрд куб м вуглеводнів

Компанії Burisma Group у 2019р видобули близько 1 млрд куб м вуглеводнів

23 січня 2020
 
Міжнародна енергетична група Burisma Group, що об’єднує 7 видобувних компаній, у 2019р видобула близько 1 млрд куб м вуглеводнів. 
 
Як повідомляють в групі, за результатами 2019р обсяг вкладених інвестицій склав 1 млрд грн, завершено буріння 14 свердловин, з яких 10 уже введено в експлуатацію, та 4 в очікуванні випробувань. Натомість у 2020 році планують буріння ще 15 свердловин, наголосили в компанії.
 
«Зазначених результатів вдалося досягти завдяки підвищенню ефективності у всіх видах операційної діяльності, якісному використанню наявної ресурсної бази вуглеводнів та введенню в експлуатацію нових свердловин», - зазначив Тарас Бурдейний, CEO Burisma Group.
 
За словами Тараса Бурдейного, для збільшення видобутку газу, необхідно продовжити реформи у нафтогазовому секторі України, адже стимулююча фіскальна політика грає визначальну роль у розвитку видобувних підприємств.
 
Нагадаємо, що у 2018р компанії Burisma Group видобули 955 млн куб м газу. А за даними Мінекоенерго, видобуток природного газу ТОВ «Еско-Північ» та ТОВ «Куб-Газ» з група Burisma за 2019р знизився на 9% - до 530 млн куб м та 131 млн куб м відповідно, у порівнянні з 2018р.
 
Довідка ExPro:
 
Burisma Group об‘єднує низку видобувних та сервісних компаній в Україні та за кордоном, зокрема - «Еско-Північ», «Системойліженерінг», «Куб-Газ», «Перша українська газонафтова компанія», ПАРІ, «Надрагаз», «Нафтогазопромислова геологія». Група компаній володіє 35 ліцензіями на видобуток вуглеводнів.