БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниСуд повернув «Навігатор комплекту» позов щодо оскарження перемоги УГВ в УРП-конкурсі

Суд повернув «Навігатор комплекту» позов щодо оскарження перемоги УГВ в УРП-конкурсі

6 березня 2020
 
Окружний адмінсуд м.Києва 3 березня повернув позов ТОВ «Навігатор комплект», яким воно оскаржило результати конкурсу на укладення угоди на розподіл вуглеводнів, а саме визначення АТ «Укргазвидобування» переможцем конкурсу на укладення угоди про розподіл вуглеводнів, що видобуваються у межах ділянки Берестянська.
 
Компанія 4 лютого подала до Окружного адмінсуду м.Києва відповідний позов до Кабміну, Міністерства енергетики та захисту довкілля України, Міжвідомчої комісії з організації та виконання угод про розподіл продукції.
 
Однак його було залишено без руху, суд очікував від позивача доказів на підтвердження поважності причин пропуску встановленого для подачі позову шестимісячного строку, передбаченого ч. 2 ст. 122 КАС України. У результаті суд вирішив, що причини пропуску строку неповажні, й повернув заяву позивачеві.
 
Нагадаємо, в липні 2019р Кабмін визначив переможців конкурсів на укладення УРП щодо 9-ти ділянок.
 
Торік УГВ оскаржило результати конкурсу по Варвинській ділянці, у якому перемогла Ukrainian Energy LLC, (США, Техас)(наразі справу розглядає суд першої інстанції), а УНБ – по Зінківській ділянці, де перемогла структура ДТЕК (наразі справу розглядає Верховний суд).
 
Бенефіціаром-контролером ТОВ «Навігатор комплект» в ЄРЮО вказано Олексія Степченко, 10 фізосіб володіють акціями компанії. Компанія у 1999р працювала з ПАТ «Укрнафта» за договором про спільну діяльність на Качанівському родовищі.