БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовини«Укргазвидобування» планує промислову розробку Північно-Ефремівської та Добренської площ

«Укргазвидобування» планує промислову розробку Північно-Ефремівської та Добренської площ

13 березня 2020
 
АТ «Укргазвидобування» планує провести дослідно-промислову розробку з подальшим видобуванням нафти і газу на Північно-Ефремівській та Добренській площах, що на Харківщині, про це повідомляють в реєстрі ОВД.
 
В межах планованої діяльності обох ділянок, передбачається розвідка покладів вуглеводнів, дослідно-промислова розробка родовища з метою геолого-економічної оцінки та затвердження запасів вуглеводнів в Державній комісії по запасам ДКЗ України з подальшим видобуванням.
 
Як зазначено в планах ОВД, при розробці планують застосування методу на виснаження в газовому режимі. Роботи на ділянках надр здійснюватиме – ГПУ «Щебелинкагазвидобування».
 
В нафтогазоносному відношенні Північно-Єфремівська і Добренська площі, згідно існуючого нафтогазогеологічного районуванн належить до Машівсько-Шебелинського нафтогазоносного району. Тому основні перспективи площі в нафтогазовому відношенні пов’язані з відкладами середнього карбону.
 
Нагадаємо, УГВ нещодавно також оголосило про наміри провести розробку вуглеводневих площ на Сумщині та Чернігівщині (Ополонівська-1 і Калюжна-1), та на Кадобнянському родовищі у Львівській обл.