БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниНадрокористувачі номінували до інвестиційного атласу Держгеонадр 6 ділянок, одна з яких нафтогазова

Надрокористувачі номінували до інвестиційного атласу Держгеонадр 6 ділянок, одна з яких нафтогазова

4 травня 2020
 
Державна служба геології та надр України (Держгеонадра) оновила Інвестиційний атлас надрокористувача. До каталогу пропозицій додали шість об‘єктів — ділянки із покладами вуглеводнів, води, неметалічних руд, повідомляється у держслужбі.
 
В Дежгеонадрах зазначили, інформацію по кожній пропозиції можна детально переглянути у Атласі на офіційному сайті Служби. Усі додані ділянки були номіновані представниками бізнес-спільноти, зауважили в пресслужбі. 
 
«Інвестиційний атлас системно оновлюється і доповнюється об‘єктами, які номінують надрокористувачі, а також об‘єктами, які регулятор готує за власною ініціативою для виставлення на аукціон, — нагадав голова Держгеонадр Роман Опімах. — Наразі спеціалісти працюють над новими пропозиціями, які будуть опубліковані у онлайн-путівнику найближчим часом».
 
Серед 6-ти нових ділянок одна нафтогазова - Будищансько-Чутівська площа, яка знаходяться у Полтавській області. Вона як і всі решту, будуть виставлені на аукціони відповідно до графіку проведення торгів. Служба закликає надрокористувачів слідкувати за оновленнями Інвестиційного атласу. Наразі інформація по зазначеній площі очікується у вільному доступі у онлайн-путівнику.
 
Нагадаємо, 16 квітня відбулися перші у цьому році електронні торги з продажу спецдозволів на розробку та геологічне вивчення дванадцяти ділянок. За результатами відкритих змагань продано вісім ліцензій, вартість яких сягнула 3 310 429 грн. Ще чотири ділянки виставлені на електронні торги повторно із 50% дисконтом від початкової вартості.
 
4 травня 2020