БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниHalliburton скоротила на 22% персоналу головного офісу через обвал цін на нафту

Halliburton скоротила на 22% персоналу головного офісу через обвал цін на нафту

11 травня 2020
 
Американска Halliburton Inc скоротила тисячу працівників (22%) штаб-квартири у Х’юстоні (штат Техас) на фоні обвалу ціни на нафту. Про це повідомляє прес-секретар нафтосервісної компанії Емілі Мір.
 
«Таке рішення було прийняте через необхідність корегувати свій бізнес у відповідності зі зниженням ділової активності клієнтів, у зв’язку з коронавірусом і безпрецедентним зниженням цін на сировинні товари», — заявила Емілі Мір.
 
Також Емілі Мір нагадала, що в березні, компанія уже приймала рішення про вимушені неоплачувані відпустки 3,5 тис працівників. Крім того, в Halliburton вирішили скоротити персонал в штаті Оклахома, а топ-менеджерам знизити зарплатню.
 
Нагадаємо, за фінзвітом компанії Halliburton Inc, у 1 кварталі 2020р було зафіксовано чистого збитку в розмірі $1,02 млрд, проти чистого прибутку $152 млн за аналогічний період минулого року.
 
Довідка
 
Halliburton — один з найбільших світових постачальників продуктів та послуг для індустрії енергетики. Заснована у 1919 році, компанія веде діяльність в більш ніж 80 країнах і налічувала понад 60 000 співробітників 140 національностей. Компанія надає сервіси і допомагає максимізувати вартість протягом усього життєвого циклу існування родовищ – від визначення місцезнаходження вуглеводнів та управління геологічними даними до буріння та оцінки параметрів пласта, будівництва та закінчення свердловин і оптимізації видобутку протягом усього життєвого циклу активу.