БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниBurisma Group купує три компанії в Україні на Харківщині

Burisma Group купує три компанії в Україні на Харківщині

18 червня 2020
ТОВ «Системойлінженерінг», що входить до групи Burisma Group хоче придбати понад 50% ТОВ «Альба Ресурс» та ТОВ «Миронівкабудмонтаж», які володіють нафтогазовими спецдозволами на користування надрами що на Харківщині.
 
Питання надання дозволу на відповідні попередні висновки розглядається Антимонопольним комітетом України (АМКУ) 18 червня.
 
Крім того,  29 травня М.Злочевський став офіційним бенефіціарним власником компанії "Гео Інвест Груп".
Про це свідчать дані Єдиного держреєстру юридичних осіб, передає БізнесЦензор з посиланням на галузеве видання enkorr.
 
За чотири місяці до даної угоди компанія "Гео Інвест Груп" без аукціону отримала ліцензію на розробку Бахраноско-Подільської нафтогазоносної площі (229 кв. Км) в Полтавській області строком на 20 років.
 
Контроль над "Гео Інвест Груп" було встановлено через нову компанію Миколи Злочевського - Systemoil Energy CY Limited, зареєстровану на Кіпрі в січні 2020 року. Це був перший газодобувний актив в Україні, оформлений на цю фірму.
 
Нагадаємо у березні цього року «Альба-Ресурс» подала до реєстру ОВД наміри буріння 2 пошуково-розвідувальних свердловин №1 і №2, проектними глибинами 3350м і 4350м відповідно, на Південно-Медведівській площі.
 
Крім того, водночас з «Альба-Ресурс» і «Миронівкабудмонтаж» також опублікувала в реєстрі ОВД наміри з буріння пошукової свердловини № 1 на Південно-Хрестищенській площі проектною глибиною до 4150м.
 
Довідка ExPro:
 
ТОВ «Системойлінженерінг» - приватна українська газовидобувна компанія, що здійснює діяльність в галузі видобутку та реалізації вуглеводнів, володіє дозволом на користування надрами Водянівської площі та входить до групи компаній Burisma Group (кінцевим бенефіціарним власником є Микола Злочевський).
 
ТОВ «Альба Ресурс» (кінцевий бенефіціарний власник: Аркадій Гаєвський через компанію Дафресіон Сервісіз ЛТД (Кіпр) з статутним капіталом 13,2 млн грн) українське підприємство, що здійснює геологічне вивчення, дослідно-промислову розробку нафти, газу природного, конденсату, затвердження запасів ДКЗ України. Компанія володіє спеціальним дозволом на користування надрами №3965 від 13 січня 2011р на Південно-Медведівській площі, виданий терміном на 10р.
 
ТОВ «Миронівкабудмонтаж» - (кінцевий бенефіціарний власник: Аркадій Гаєвський через кіпрську компанію «Диморено Венчерз Лтд») українське підприємство, що здійснює геологічне вивчення, дослідно-промислову розробку нафти, газу природного, конденсату, затвердження запасів ДКЗ України. Компанія володіє спеціальним дозволом на користування надрами №3964 від 13 січня 2011р на Південно-Хрестищенській площі, виданий терміном до 10р.