БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниВ «Нафтогаз Розвідка та Видобування» новий директор з геологорозвідки з досвідом роботи в УкрНДІгаз та Shell

В «Нафтогаз Розвідка та Видобування» новий директор з геологорозвідки з досвідом роботи в УкрНДІгаз та Shell

28 грудня 2020

Директором з питань геологорозвідки (Exploration Director) дивізіону «Нафтогаз Розвідка та Видобування» призначено Валентина Локтєва, що має понад 20 років досвіду щодо розвідки та видобутку вуглеводнів в Україні і за кордоном. 

«Наступного року за швидкого проведення всіх офіційних процедур ми плануємо розпочати дослідження Чорноморського шельфу, розвідку на Юзівській ділянці, роботи на нових великих ділянках у межах угод із розподілу продукції. Для швидкого й якісного старту цих стратегічних проєктів ми посилюємо внутрішню команду профільними фахівцями з міжнародним досвідом. Валентин працював із грінфілдами, щільними колекторами, великими нафтовими та газовими родовищами в Україні, США й Омані. Це ті досвід і знання, що необхідні Нафтогазу для втілення планів і поставлених завдань із нарощення запасів українського газу», – повідомив Олександр Романюк, директор дивізіону «Нафтогаз Розвідка та Видобування».
 
Валентин Локтєв починав свою кар’єру у 2000 р у підрозділі Групи Нафтогаз – науково-дослідному інституті УкрНДІгаз у м. Харків. Після отримання ступеня кандидата геологічних наук працював у Харківському національному університеті ім. В. Н. Каразіна. Згодом перейшов до українського представництва однієї з найбільших міжнародних нафтосервісних компаній – Shell. Потім працював у національній видобувній компанії Оману – Petroleum Development Oman, та з покладами щільних колекторів у Техасі (США) у команді Shell.