БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовини«Гео Альянс» у 2020р зменшила видобуток газу на 3% до 203 млн куб м

«Гео Альянс» у 2020р зменшила видобуток газу на 3% до 203 млн куб м

20 січня 2021
 
Група компаній «Гео Альянс» (Geo Alliance Group) у 2020р дещо скоротила видобутоквуглеводнів: газу на 3 % до 203 млн куб м, та нафти і газового конденсату на 18% до 32 тис тонн, у порівнянні з показниками минулого року. Про це повідомляється на сторінці компанії в мережі Facebook.
 
В компанії відзначили, що безпрецедентне падіння цін на нафту та газ у галузі призвело до значного скорочення обсягів капіталовкладень і у Geo Alliance Group. Проте Група досягла планових показників з видобутку та перевищила заплановані фінансові показники чистого прибутку та вільного грошового потоку.
 
Крім того, за підсумками 2020р підприємства групи «Гео Альянс»: виробили 19 тис тонн скрапленого газу, та сплатили 660 млн грн податків.
 
Впродовж року були успішно виконані три капітальних ремонти на свердловинах Луценківського родовища , які дозволили збільшити видобуток вуглеводнів. Та провели низку оновлень як на діючих свердловинах, так і на установці підготовки газу.
 
«У наших соціальних проектах акцент було зроблено на допомозі у боротьбі з поширенням вірусу COVID-19: коштом компанії було закуплено та передано медичним закладам устаткування і витратні матеріали на загальну суму майже 900 тис грн» - наголосили у компанії.
 
Разом з тим, враховуючи покращення динаміки в нафтогазовій  галузі, група «Гео Альянс» планує повернутися до низки перспективних проектів у 2021р, які були відкладені.
 
Нагадаємо напередодні нового року (31 грудня 2020р), представниками Кабміну та «Гео Альянс» було підписано довгоочікувану угоду про розподіл продукції на Софіївській вуглеводневій ділянці протягом наступних 50 років.
 
Довідка 
 
«Гео Альянс» - група компаній, що є однією з найбільших у секторі видобування газу та газового конденсату. В групу входять 19 юридичних осіб, найбільшими з яких є ПрАТ «Природні ресурси» і ТОВ «Східний геологічний союз» Один із головних напрямків розвитку для «Гео Альянс» – збільшення обсягів з видобутку вуглеводнів. За сприятливих умов, збільшення обсягу видобутку планується за рахунок інтенсивної програми буріння та сучасних методів інтенсифікації.