БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниНафтогаз залучив досвідчених фахівців міжнародного рівня для посилення напряму з розвитку ресурсної бази

Нафтогаз залучив досвідчених фахівців міжнародного рівня для посилення напряму з розвитку ресурсної бази

8 лютого 2021
В 2021р в Нафтогазі продовжують працювати над реалізацією стратегії розвитку ресурсної бази Нафтогазу
 
В пресслужбі відзначають, що розробка стратегії, затвердження та запуск в роботу стали можливими завдяки перезавантаженню та посиленню команди Нафтогаз,  це зовнішні та внутрішні експерти, фахівці, які є професіоналами зі значним міжнародним та національним досвідом. Сере тих хто нещодавно приєднався до команди: Санжар Жаркешов – заступник директора дивізіону з розвідки та розробки родовищ, Максим Вітик – директор зі стратегічних проєктів дивізіону, Валентин Локтєв – директор із питань геологорозвідки та низка інших досвідчених менеджерів. Експертиза кожного з них підкріплена успішною реалізацією проєктів в Україні, США та Південній Америці, Казахстані та країнах Каспійського моря, Норвегії, Єгипті, Італії, Центральній та Південній Африці, у міжнародних газовидобувних та сервісних компаніях Exxon Mobil, Shell, Chevron, Eni, Halliburton, Schlumberger та інших.
 
Крім того, до команди приєдналися експерти, які задіяні у реалізації стратегічних та поточних виробничих проєктів. Це Агостіно Маккані експерт з пошуку та розвідки, Пітер Таверс експерт зі стратегічних проектів, Мартін Букхольт експерт із сейсморозвідувальних робіт.
 
Відзначимо, що при керівництві дивізіону створили Зовнішню Експертну Раду для підготовки пропозицій та рекомендацій щодо розвідки та розробки родовищ, до її складу увійшли 11 висококваліфікованих фахівців та зовнішніх експертів у нафтогазовидобувній галузі.