БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниМінфін готує зміни до податкового законодавства нафтогазової галузі

Мінфін готує зміни до податкового законодавства нафтогазової галузі

30 березня 2015

 

Міністерство фінансів України створило робочу групу для розробки змін до податкового законодавства щодо нафтогазової галузі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Мінфіну. «Міністерство фінансів створив робочу групу, основною метою якої є напрацювання пропозицій щодо змін до податкового законодавства, яке відповідатиме кращим світовим практикам у сфері оподаткування нафтогазової галузі, і одночасно забезпечувати потреби державної бюджету», - йдеться в повідомленні.
 
Повідомляється, що до складу робочої групи увійшли представники Мінфіну, Мінекономрозвитку, Мінекології, Міненерго і ГФС. Від Верховної Ради до групи увійшли нардепи фракцій, що входять в урядову коаліцію. Від бізнес-спільноти та міжнародних організацій - представники Європейської Бізнес Асоціації (EBA), Американської торгової палати (ACC), IHS, Європейського банку реконструкції та розвитку, Міжнародного валютного фонду.
 
«Ми прагнемо знайти баланс інтересів. Над майбутніми новаціями буде працювати уряд, депутати, громадськість та бізнес, відповідно. Тільки порівнюючи оподаткування нафтогазової промисловості України з міжнародним досвідом, можна робити висновки щодо майбутнього моделювання режимів оподаткування в нашій країні », - прокоментувала створення робочої групи заступник міністра фінансів України Олена Макеєва.
 
 
30 березня 2015
Енергополітика. Нафта і Газ