БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниОлег Толмачев призначений заступником директора дивізіону «Нафтогаз Розвідка та Видобування»

Олег Толмачев призначений заступником директора дивізіону «Нафтогаз Розвідка та Видобування»

17 лютого 2021
«Ми продовжуємо посилювати свою команду за всіма напрямками і на всіх рівнях. Щоб стабілізувати видобуток, а також реалізувати нові стратегічні проєкти з розвитку ресурсної бази, Нафтогаз переглядає виробничі процеси та впроваджує нові підходи до своєї роботи. Олег Толмачев – це управлінець із великим досвідом роботи з видобутку газу та конденсату у Північній Америці. Його завдання – впровадити в Україні практики та технології, які дадуть змогу підвищити ефективність видобутку на діючих родовищах із оптимальними фінансовими показниками», – повідомив Олександр Романюк, директор дивізіону «Нафтогаз Розвідка та Видобування».
 
Олег Толмачев отримав вищу освіту в університеті штату Оклахома, США, за фахом нафтова інженерія. Потім працював у таких газодобувних компаніях у США, як BP America, Chesapeake Energy, EnCana Oil & Gas USA, Eclipse Resources і Montage Resources, де обіймав посади інженера з видобутку й освоєння, віцепрезидента і старшого віцепрезидента, виконавчого віцепрезидента й операційного директора.
 
Олег очолював високотехнологічні проєкти з розробки великих родовищ у Північній Америці з покладами газу та газоконденсату як у традиційних колекторах (East Texas Deep Bossier), так і щільних породах (Utica, Haynesville, Barnett, Marcellus, Granite Wash). Серед його обов’язків було підвищення економічної ефективності проєктів, формування й керування мультифункціональними командами (геологія, розробка, буріння, видобуток, підготовка та переробка вуглеводнів).
 
«Я вже встиг познайомитися з командою Нафтогазу, в тому числі в регіонах – це досвідчені та професійні фахівці. Для того, щоб стабілізувати видобуток українського газу і реалізувати наявний ресурсний потенціал компанії, ми повинні навчитися добувати газ швидше і дешевше. Розвиваючи газові родовища в Техасі, Оклахомі, Луїзіані, Огайо, Західній Вірджинії та Пенсильванії, ми розробили велику кількість ноу-хау для високоефективної розробки глибоких і низькопроникних колекторів, в тому числі використовуючи технології горизонтального буріння. Це ноу-хау допомогло нам підняти економіку й ефективність видобутку на якісно новий рівень. З огляду на те, що більшість активів Нафтогазу ідеально підходять для впровадження добре напрацьованих і перевірених північноамериканських технологій, моїм головним завданням є впровадження цього досвіду в українські проєкти», – зазначив Олег Толмачев.
 
21.02.21