БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниБілорусія навесні оголосить конкурс з вибору концесіонерів для двох нафтових родовищ

Білорусія навесні оголосить конкурс з вибору концесіонерів для двох нафтових родовищ

31 березня 2015

 

Білорусія навесні оголосить конкурс з вибору концесіонерів для двох потенційних нафтових родовищ, повідомив у вівторок на прес-конференції в Мінську начальник управління з геології міністерства природних ресурсів і охорони навколишнього середовища республіки Володимир Варакса.
 
«Вперше запропоновано для інвесторів два концесійних ділянки для пошуку і, в разі виявлення родовищ, розробки вуглеводнів - нафти. Буквально весною цього року буде оголошено два міжнародних конкурсу з виявлення концесіонерів для двох цих ділянок, розташованих в Гомельській області (Познякевічская і Акулічская площі) », - сказав Варакса.
 
Геологи вважають їх перспективними ділянками, підкреслив начальник управління. Це стане першим кроком по залученню інвесторів до пошуку вуглеводнів на стадії геологорозвідувальних робіт, додав він. Варакса також повідомив, що за останні три роки завдяки роботі геологів і оперативному введенню нових покладів і родовищ вдалося стабілізувати обсяги щорічного видобутку нафти в Білорусії на позначці 1,64-1,65 мільйона тонн, в той час як до цього спостерігалася динаміка її скорочення. Він додав, що на даному рівні планується забезпечити видобуток нафти і в поточному році.
 
 
31 березня 2015
www.oil-gas-energy.com.ua