БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовини«Укрнафтагазсервіс» та «Лтава Капітал Груп» розпочали ЗБС в свердловині Харківцівського родовища

«Укрнафтагазсервіс» та «Лтава Капітал Груп» розпочали ЗБС в свердловині Харківцівського родовища

3 березня 2021
ТОВ «Укрнафтагазсервіс» (UNGS) спільно з ТОВ «Лтава Капітал Груп» розпочали роботу над забурюванням бічного стовбуру (ЗБС) в свердловині №24 Сарської ділянки Харківцівського родовища, яке розробляє ТОВ «Українська бурова компанія». Про це повідомляється на сторінці UNGS в мережі Facebook.
 
Для буріння бокового ствола діаметром 114,3 мм УНГС використовує телесистему американського виробництва Bench Tree. Дана система MWD надає операторам точну та надійну інформацію щодо просторового положення стовбуру свердловини для можливості підвищення ефективності буріння та потрапляння до заданих цілей.
 
Нагадаємо у листопаді минулого року «Українська бурова компанія», оголошувала тендер на замовлення супервайзерського контролю над проведенням капремонту та ЗБС свердловини №24 Сарської ділянки Харківцівського родовища.
 
Довідка ЕхPro
 
ТОВ «Українська бурова компанія» (керівник: Олександр Пономаренко, кінцевий бенефіціарний власник: Меіватзіс Константінос (Кіпр)) – заснована в 2005р приватна нафтогазовидобувна компанія, яка володіє 2-ма спецдозволами на користування надрами в межах Сарської ділянки Харківцівського родовища та Рясківського родовища, що на Полтавщині. Наразі експлуатує 4 свердловини глибиною понад 5000м. Обсяг видобутку газу компанії у 2020р склав 9,1 млн куб м.
 
ТОВ «Укрнафтагазсервіс» – (керівник: Ігор Вітрик; засновники: Ігор Вітрик 60% та Валдемар Айперт 40%) сервісна компанія, що надає виробничо-технологічні послуги при бурінні та капітальному ремонті нафтових та газових свердловин, а також послуги похило-скерованого буріння на всій території України.
 
ТОВ «Лтава Капітал Груп» ( керівник: Ольга Рибак, власник: Ігор Рибак) полтавська сервісна компанія, яка надає допоміжні послуги у сфері добування нафти і газу.