БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниЗаконопроект 4187 з надрокорисування прийнято за основу для повторного розгляду

Законопроект 4187 з надрокорисування прийнято за основу для повторного розгляду

6 травня 2021
6 травня 2021р відбулося засідання Комітету ВР України з питань екологічної політики та природокористування. Під час зустрічі було розглянуто Проект Закону щодо удосконалення законодавства у сфері користування надрами (https://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=70117).
Документ подали О.В. Бондаренко, П.В. Якименко, О.В. Маріковський, інші народні депутати України.
 
Доопрацьований Комітетом законопроект № 4187 прийнято за основу для подальшого подання та схвалення Верховною Радою України. Про це повідомляє пресслужба Державної служби геології та надр України, яка була ініціатором оновлення базового законодавства, що регулює надрокористування.
 
Як предають Держгеонадра, після врахування всіх зауважень, які надходили від народних депутатів України, Комітету з питань антикорупційної політики, Національного агентства з питань запобігання корупції, Головного науково-експертного управління Апарату Верховної Ради України, Офісу простих рішень та результатів, бізнес-асоціацій і громадських організацій Комітет прийняв рішення щодо прийняття доопрацьованого законопроекту за основу та рекомендував на розгляд Верховної Ради України у першому читанні.
 
Додаткові зауваження, які надійшли під час обговорення, будуть розглянуті та враховані при підготовці документу до другого читання у Верховні Раді України.