БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниАндрія Охотнікова призначено директором «Шебелинкагазвидобування»

Андрія Охотнікова призначено директором «Шебелинкагазвидобування»

24 червня 2021
АТ «Укргазвидобування» (УГВ), що входить до Групи Нафтогаз, затвердило Андрія Охотнікова директором газопромислового управління «Шебелинкагазвидобування», а першим заступником нового керівника стане Сергій Кривуля. Попередній очільник - Юрій Фесенко звільнився за власним бажанням, повідомляє пресслужба компанії.
 
У пресслужбі УГВ відзначили, що Юрій Леонідович Фесенко, який раніше очолював ГПУ, вирішив залишити посаду директора та приєднаєднатись до Експертної ради, створеної дивізіоном «Нафтогаз Розвідка та Видобування» минулого року, до якої увійшли найавторитетніші фахівці нафтогазової галузі України.
 
Андрій Охотніков до нової посади працював першим заступником директора іншого газопромислового управління – «Полтавагазвидобування», де здійснював операційне управління виробничою діяльністю. Під його керівництвом створено ефективний офіс управління проєктами внутрішньосвердловинних робіт, проведено реінжиніринг функції розвитку наземної інфраструктури та капітального будівництва.
 
До цього Андрій Охотніков відповідав за напрямок регіонального розвитку Укргазвидобування, зокрема, роботу зі стейкхолдерами у виробничих проєктах, взаємодію з місцевими громадами та органами влади, земельні відносини та проєкти сталого розвитку. Працював за економічно-фінансовим напрямом у PricewaterhouseCoopers, підрозділах SCM і МХП. Має три вищі освіти, у тому числі – магістра з видобутку нафти та газу Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Здобув ступінь MBA у Київській школі економіки, є дійсним сертифікованим членом Project Management Institute (США).
 
Сергій Кривуля має за плечами близько 30 років досвіду в нафтогазовій галузі. Останні 11 років він очолював Український науково-дослідний інститут природнього газу (УкрНДІгаз), який у складі УГВ відповідає за нові розробки та дослідження. До цього 16 років присвятив роботі в «Шебелинкагазвидобуванні», де пройшов шлях від оператора з дослідження свердловин до керівника геологічної функції.