БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниJKX Oil & Gas отримала $9,9 млн прибутку за перше півріччя 2021р

JKX Oil & Gas отримала $9,9 млн прибутку за перше півріччя 2021р

12 серпня 2021
 
Британська група компаній JKX Oil & Gas отримала $9,9 млн прибутку після оподаткування за перше півріччя 2021р, та розглядає можливість придбання нових активів в Україні. Про це повідомляється у звіті на Лондонській фондовій біржі за відповідний період.
 
Разом з тим, виручка групи протягом звітного періоду склала $39,5 млн (І півріччя 2020 року: $35.1 млн). А виробничі показники групи знизилися на 11% в порівнянні з аналогічним періодом 2020р.
 
Група збільшила грошові кошти на рахунках у розмірі $36,2 млн на 49% у порівнянні з 2020р.
 
«Наші високі фінансові результати в першому півріччі 2021р є результатом правильних позитивних управлінських рішень, прийнятих у першому півріччі 2020р, а також швидке відновлення цін на нафту та газ. Ми продовжуємо вивчати нові можливості зростання групи, як у межах наявного портфеля, так і розвиток українського активу шляхом придбання нових ліцензій», – зазначив CEO JKX та СП ПГНК Віктор Гладун.
 
Довідка ExРro
 
JKX Oil & Gas plc, акції якої котуються на Лондонській фондовій біржі, володіє 100% українсько-британського СП «Полтавська газонафтова компанія», створеного у 1994р. ПГНК є одним з лідерів серед приватних нафтогазовидобувних підприємств України.
 
ПГНК володіє ліцензіями на експлуатацію Ігнатівського, Молчанівського, Руденківського і Ново-Миколаївського родовищ загальною площею 127 кв км, які утворюють Ново-Миколаївський комплекс. Крім того, компанія має ліцензію на експлуатацію Єлизаветівського та Заплавського родовища. Всі родовища знаходяться в Полтавській області. ПГНК також володіє заводом з виробництва зрідженого газу в с. Соколова Балка (Новосанжарський р-н, Полтавська обл.).