БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниМаврикій Калугін став виконавчим директором Нафтогазу, а Сергій Боєв - директором зі стратегії та розвитку бізнесу

Маврикій Калугін став виконавчим директором Нафтогазу, а Сергій Боєв - директором зі стратегії та розвитку бізнесу

2 грудня 2021
Головним виконавчим директором Групи Нафтогаз став член правління Нафтогазу Маврикій Калугін. Сергій Боєв, який до цього був начальником департаменту стратегії та бізнес-аналітики НАК «Нафтогаз України», обійняв посаду директора зі стратегії та розвитку бізнесу Групи Нафтогаз. Такі кадрові зміни відбулися 26 листопада 2021 р, зазначилив Нафтогазі.
 
Вдячний акціонерам та правлінню Нафтогазу за можливість застосувати свій досвід та знання для розвитку компанії. Ми перебуваємо на передовій боротьби за енергетичну незалежність України. Ми повинні використовуватись значні ресурси та можливості нашого бізнес-портфеля для збільшення обсягів газу, доступного споживачам. Ми робитимемо це через впровадження нових технологій та практик, підвищення продуктивності праці, вдосконалення охорони та безпеки праці, підвищення операційної ефективності. А все це зрештою призведе до покращення фінансових результатів Нафтогазу» - відзначим Калугін.
 
На посаді головного виконавчого директора він відповідатиме за підвищення темпів розвитку та забезпечення прибутковості Нафтогазу, координуватиме роботу з пошуку нових бізнес-можливостей, забезпечуватиме реалізацію інвестиційної політики компанії. Також у периметрі відповідальності Маврикія Калугіна будуть питання операційних стандартів охорони та продуктивності праці на підприємствах Нафтогазу.
 
Сергій Боєв очолив корпоративну функцію «Стратегія та бізнес-аналітика «Групи Нафтогаз». Він організовуватиме і координуватиме роботу з розробки корпоративної стратегії та консолідованого бізнес-плану Групи, діяльності аналітичної функції та управління інвестиціями Нафтогазу. Зокрема, відповідатиме за портфельне управління бізнесом та активами Групи Нафтогаз.
 
Сергій також здійснюватиме запровадження нових перспективних напрямів діяльності, зокрема, напрямів зеленої енергетики, включаючи залучення партнерів та необхідних ресурсів для перетворення таких напрямків на нові бізнеси Нафтогазу. Одним із перших важливих кроків у новій ролі буде формування ефективного підходу до портфельного управління та розробка стратегії залучення партнерів для підвищення ефективності управління бізнесами та активами.