БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниUlterra поставить для УГВ бурові долота на 48 млн грн

Ulterra поставить для УГВ бурові долота на 48 млн грн

13 грудня 2021
 
Тендер був оголошений наприкінці вересня цього року.  Період поставки доліт розрахований на 90 календарних днів з дати укладання договору з правом дострокової поставки, але не пізніше 1 червня 2022р.
 
Відзначимо, стартова ціна закупівлі складала 130.887 млн грн, однак під час торгів була знижена до 47,82 млн грн. В аукціоні брали участь також ДП «НьюТек Юкрайн» з пропозицією на 1 гривню більше ніж запропонував переможець, та ТОВ «Нафтогазхім Сервіс» з ціновою пропозицією 129,58 млн грн.
 
Документи на участь в аукціоні також подавали Honghua Internation (Китай), ТОВ «Сміт Сервісез Юкрейн», ТОВ «Бейкер Хьюз Україна», ТОВ «Ендейвер», Wuhan Longway Petroleum Technology (Китай), але ці компанії були дискваліфіковані через надання неповного пакету документів.
 
Довідка ExPro
 
ТОВ «Ултерра Юкрейн» - українська дочірня компанія американської Ulterra Drilling Technologie (з головним офісом в Техасі) котра є основним виробником бурових доліт Північної Америки. – керівник компанії – Владислав Завада, засновник Мехія-Санчез Марія Ізабел через Ултерра Дліллінг Технолоджіс(США).
 
Долота Ulterra Drilling Technologies LP використовуються в проектах компаній: «Полтавська бурова компанія», «Укрбурсервіс», «ДТЕК Нафтогаз». Склад компанії знаходить в Полтаві.