БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниКомпанія «ПАРІ» завершила буріння свердловини №41 на Нікловицькому родовищі

Компанія «ПАРІ» завершила буріння свердловини №41 на Нікловицькому родовищі

27 грудня 2021

Глибина свердловини складає 1550 м. Дебіт — близько 15 тис куб м газу на добу. Нагадаємо, буріння зазначеної свердловини стартувало в жовтні цього року. 

За даними ОВД спорудження свердловин №41 планувалося за допомогою бурового верстату з дизельним приводом потужністю до 5000 кВт. Та підключення цієї свердловини на відстань 5000 м до установки підготовки вуглеводневої сировини.

 

Довідка ExPro

 

ТОВ «ПАРІ» (керівник: Павло Ваганов, бенефіціарні власники: Анна та Каріна Злочевські) - українська видобувна компанія, яка є незалежним оператором з геологічної розвідки, промислової розробки родовищ, видобутку та реалізації природного газу у Львівській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях. Компанія володіє спецдозволами на користування надрами наступних нафтогазових родовищ та площ на Західній Україні: Чемигівська, Чуквинська і Перемишлянська площі, Нікловицьке, Семигинівське, Пилипівське та Шереметівське родовища.

 

Нікловицьке газове родовище належить до Більче-Волицького нафтогазоносного району Передкарпатської нафтогазоносної області Західного нафтогазоносного регіону України. Перший промисловий приплив газу отримано з нижньосарматських відкладів з інтервалу 1176-1200 м ще у 1979 р.