БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниPGNiG та Нафтогаз провели переговори щодо співпраці в газовому секторі

PGNiG та Нафтогаз провели переговори щодо співпраці в газовому секторі

25 січня 2022
 
Керівництво найбільших державних нафтогазових компаній Польщі (PGNiG) та України (Нафтогаз) провели переговори щодо співпраці в газовому секторі, повідомляє пресслужба компанії PGNiG.
 
Так голова правління PGNiG Павел Маєвський, віце-голова Роберт Перковський та Артур Цішлик зустрілися з головою правління Нафтогазу Юрієм Вітренком та його командою.
 
До цієї команди увійшли: директор зі стратигічних проєктів дивізіону «Нафтогаз Розвідка та Видобування» - Максим Вітик, керівник напрямку з розвитку бізнесу дивізіону «Нафтогаз Розвідка та Видобування» - Євгеній Сташенко, директор зі стратегії та розвитку бізнесу Групи Нафтогаз – Сергій Боєв.
 
На зустрічі обговорювали можливість співпраці в пошуках та видобутку газу на Західній України. А також вели перемовини щодо ризиків, пов'язаних з газопроводом «Північний потік-2».
 
Зазначимо, що сьогодні на презентації УГВ другого єтапу PEC-проєктів щодо розробки 35 нафтогазових родовищ (розділених на 4 кластери) на сході України, була також присутня велика делегація представників від PGNiG. Що говорить про їх зацікавленість проєктами  з видобутку газу не тільки на заході а й на сході України.