БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниВ «Нафтогазі» ліквідували всі дивізіони, крім «Розвідки та видобування»

В «Нафтогазі» ліквідували всі дивізіони, крім «Розвідки та видобування»

2 квітня 2022
 
НАК «Нафтогаз України» 31 березня 2022р прийняла ряд управлінських рішень, якими, зокрема, було ліквідовано сім дивізіонів. Про це повідомляє «НафтоРинок» з посиланням на копію рішення, яку має редакція.
 
Припинили існування дивізіони: «Нафта», «Технічне забезпечення», «Зберігання природного газу», «Нова енергія», «Теплоенергетика», «Трейдинг», «Роздрібний бізнес». В групі Нафтогаз мають перейти на нову операційну модель управління «Стратегічний архітектор» та створення Центру компетенцій.
 
Разом з тим, в групі лишився дивізіон «Розвідка та видобування», у якому було змінено керівника з Олександра Романюка на Олега Толмачева.
 
«Визнати такими, що втратили чинність рішення правління про призначення директорів дивізіонів, зазначених у пункті 1 цього рішення, та директора дивізіону «Розвідка та видобування» Романюка О.М.
 
Призначити директором дивізіону «Розвідка та видобування» Толмачева Олега Євгеновича, заступника директора з управління дивізіоном «Розвідка та видобування» з питань видобування.
 
Головному директору виконавчому «Групи Нафтогаз» Калугіну М.А. підготувати та винести на розгляд правління матеріали щодо створення Центру компетенцій з технічної політики та проектів Групи Нафтогаз на базі структурних підрозділів Компанії, зокрема Департаменту управління капітальними проектами, Департаменту управління виробничою діяльністю, Відділу управління ланцюгами постачання, Відділу координації та управління операційною діяльністю», - йдеться у рішенні.