БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниМіжнародний GR Форум

Міжнародний GR Форум

10 червня 2015
5 червня у Києві пройшов перший Міжнародний GR Форум.  Захід, організований міжнародною компанією SIC Group Ukraine, став комунікаційним майданчиком для представників бізнесу і влади. У ході Форуму обговорювалися важливі питання сучасних бізнес-тенденцій, ефективної взаємодії бізнесу та влади, лобіювання інтересів української бізнес-спільноти на вітчизняному та міжнародному ринках. 
 
За словами організаторів події, міжнародної компанії SIC Group Ukraine на чолі з Катериною Одарченко: «Міжнародний GR Форум – це, передусім, чудова нагода для обговорення головних аспектів, в тому числі перспектив розвитку, а також GR механізмів та засобів лобізму, котрі сприятимуть цьому.»
Ексклюзивним гостем став Крістіан Дефолью – президент ALLEP. Форум відзначився професіональним складом спікерів, серед яких Ігор Шевченко, Міністр екології та природних ресурсів України, Роман Сторожев, президент асоціації "Надрокористувачі України", Ганна Таранцова, менеджер з захисту навколишнього середовища та звязків з громадськістю Tetra Pak Україна, Ірина Золотаревич, директор PR&GR сервісів групи AGAMA communications, ексклюзивний представник WCFDavos в Україні, Тарас Качка, віце-президент Американської Торговельної Палати в Україні Лана Сінічкіна, партнер адвокатського об’єднання Arzinger та інші.
 
Міжнародний GR Форум організовано за підтримки 
Association of Accredited Lobbyists to the European Parliament 
Public Affairs Council 
The Chamber of Commerce in Ukraine (ACC) 
The Ukrainian Association of Investment Business (UAIB) 
Тижневик «Корреспондент»
Телеканал Еспрессо TV
Діловий інформаційний портал «Капітал»
Журнал «Companion» 
Інформаційного порталу «Апостроф»
О2 група соціального бізнесу
Асоціація правників України
Асоціація підприємств ІТ України
URE Club
CEO Club 
Телеканал NEWSONE
AGAMA Communications
PEPSICO Україна  
Leica Studio 
SPN production 
Академія MBA International 
Афіша ділових подій TOP Events