БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниГеологорозвідці на півночі і північному сході Ірану надається пріоритетне значення

Геологорозвідці на півночі і північному сході Ірану надається пріоритетне значення

03 серпня 2015
Генеральний директор Іранської національної нафтової компанії Рокнеддін Джавади, який здійснює поїздку в провінцію Голестан з метою ознайомлення з ходом бурових робіт, підкреслив важливість проведення геологорозвідки на нафту і газ на півночі і північному сході країни і заявив, що позитивні результати цієї роботи дозволять в кінцевому підсумку заощадити великі кошти, які в даний час витрачаються на транспортування енергоносіїв з півдня країни на північ.
 
Рокнеддін Джавади нагадав, що один з головних пріоритетів міністерства нафти Ірану полягає в розробці родовищ, які знаходяться у спільній з сусідніми країнами власності. Розташована на північному сході Ірану провінція Голестан межує з Туркменістаном, і, згідно з попередніми даними, саме тут можуть перебувати перспективні нафтові та газові родовища. У цьому зв'язку необхідно переконатися в тому, що кошти, інвестовані в геологорозвідку в цій провінції, не пропадуть дарма.
 
Рокнеддін Джавади підкреслив, що в провінції Голестан є досить високий потенціал для розвитку і зусилля Іранської національної нафтової компанії спрямовані на те, щоб спільно з владою провінції підготувати умови для максимального прискорення цього розвитку.
 
 
03 серпня 2015
РІА Iran.ru