БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниCub Energy має намір збільшити розробку родовищ в Закарпатті та надавати соціальну підтримку

Cub Energy має намір збільшити розробку родовищ в Закарпатті та надавати соціальну підтримку

20 серпня 2015
18 серпня відбулася зустріч голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля з з канадським інвестором Робертом Бенш, який є представником і акціонером компанії Cub Energy Inc., повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА. Під час зустрічі обговорювалися питання щодо намірів компаніїї збільшити розробку родовищ у Закарпатті, можливість придбання газу для бюджетних установ області за ринковими цінами.
 
Також Роберт Бенш під час ознайомчої зустрічі висловився на підтримку обласної влади у співпраці з Cub Energy Inc.
 
Крім того, пан Роберт Бенш виявив бажання надавати соціальну підтримку землякам, зокрема, купувати необхідне енергообладнання для шкіл, садочків, а також 500 комплектів уніформи та спецавтомобілі для нової поліції. У свою чергу Геннадій Москаль подякував інвестору за реальну підтримку і запевнив його у сприянні всіх меценатських пропозицій компанії.
 
Довідка:
 
Cub Energy зі штаб-квартирою в Х'юстоні (штат Техас, США) і офісом у Києві відносить себе до числа п'яти найбільших нафтогазових операторів України. Її найбільшими активами є 30-процентна частка у вітчизняній нафтогазовій компанії «Куб-Газ», що розробляє Ольгівське, Макіївське, Північно-Макіївське, Вергунське і Крутогорівское родовища у Дніпровсько-Донецькому басейні, і компанія «Тисагаз». Остання знаходиться в Ужгороді. Це приватна видобувна компанія. Має чотири газові ліцензії: на Російсько-Комаровське, Станівське, Королівське газові родовища і в Ужгородському розвідувальному блоку. У 2011 році ЗАТ «Концерн Надра» (Київ) продало компанію за 17 млн.дол.США.
 
 
20 серпня 2015
oil-gas-energy.com.ua