БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниSOCAR Turkiye Enerji отримала 4 ліцензії на на проведення розвідувальних робіт для пошуку нафтових покладів на сході Туреччини

SOCAR Turkiye Enerji отримала 4 ліцензії на на проведення розвідувальних робіт для пошуку нафтових покладів на сході Туреччини

21 серпня 2015
Компанія SOCAR Turkiye Enerji (турецька «дочка» Держнафтокомпанії Азербайджану, ДНКАР) отримала ліцензії Генеральної дирекції з нафтовим справах (ГДНС) Міністерства енергетики і природних ресурсів Туреччини на пошуки нафти на території країни. Відповідно до рішення, Socar Turkiye Enerji AS видані 4 ліцензії строком на п'ять років на проведення розвідувальних робіт для пошуку нафтових покладів на сході країни в Газиантепе, Діярбакирі, Адиямане, Кахраманмараш, Батмане і Муші.
 
Протягом 30 днів компанія повинна представити в ГДНС інвестиційну програму робіт на ліцензійних ділянках і гарантію в розмірі 2% від вартості цієї програми.
 
Як поідомлялось раніше, компанія SOCAR через свою турецьку доньку «SOCAR Turkey Enerji» є власником контрольного пакета (57,92%) акцій нафтохімічного комплексу Туреччини Petkim Petrokimya Holding. Компанія також в Туреччині здійснює будівництво нафтопереробного заводу, контейнерного терміналу та постачання газу на внутрішній ринок країни.
 
 
 
21 серпня 2015
oil-gas-energy.com.ua