БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниПАТ «Укргазвидобування» отримало погодження на 4 спецдозволи на користування надрами в Дніпропетровській області

ПАТ «Укргазвидобування» отримало погодження на 4 спецдозволи на користування надрами в Дніпропетровській області

21 жовтня 2015
Сьогодні на черговій сесії Дніпропетровської Обласної Ради було погоджено надання спецдозволів на користування надрами ПАТ «Укргазвидобування» по 4-х  площах,  а саме: Попаснянсько-Самаринській, Шевській, Мусієнківському родовищу та розширенню меж  діючого  Перещепинського родовища. Після остаточного погодження в Держгеолслужбі та за умов отримання спецдозволів, Компанія зможе збільшити свою ресурсну базу для буріння нових свердловин, що за прогнозами, дозволить збільшити  видобуток вуглеводнів в регіоні на 25-35 млн.м3 газу на рік,. Також, це дозволить створити додаткові робочі місця.
 
Як відомо, останні роки ПАТ «Укргазвидобування» дуже важко отримувало подібні спецдозволи. З 2007 по 2013 рік їх було отримано лише 4.  Дніпропетровська Обласна Рада, до якої Товариство звернулось з клопотанням  щодо погодження надання спецдозволів на користування надрами по 4-х  площах та Дніпропетровська Обласна Державна адміністрація, надали підтримку не тільки Укргазвидобуванню, а й зробили свій вагомий внесок в боротьбу за енергонезалежність нашої держави.
 
В найближчий час Товариство планує  вкласти в геологорозвідку та розробку даних площ до 1 млрд. грн. інвестиційних коштів. Перспективним планом  розвитку передбачається проведення  сейсморозвідувальних досліджень, буріння пошуково-розвідувальних та експлуатаційних свердловин, будівництво установок комплексної підготовки газу, розширення газопромислових комунікацій і їх розв’язок та створення близько 100 робочих місць.
 
Також, була досягнена домовленість про участь ПАТ «Укргазвидобування» в розвитку соціальної інфраструктури Дніпропетровської області.
 
 
21 жовтня 2015
Офіційний сайт ПАТ "Укргазвидобування"