БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниSerinus продає свою частку в "Куб-Газ"

Serinus продає свою частку в "Куб-Газ"

24 грудня 2015
Serinus продає свою частку в Куб-газіКомпанія Serinus Energy (Канада, раніше - Kulczyk Oil Ventures Inc) вирішила продати належні їй 70% газодобувної компанії "Куб-газ" (Луганськ). Про це йдеться в повідомленні Serinus Energy на сайті Варшавської фондової біржі. "Керівництво Serinus Energy повідомляє, що 23 грудня 2015 компанія уклала угоду з приватною компанією для продажу всіх 70% акцій Kub-Gas Holdings Limited", - йдеться в повідомленні компанії.
 
Назва компанії-покупця акцій не уточнюється. Очікується, що операція з продажу повинна бути завершена до 31 січня 2016 року. Сума угоди становить 30 млн дол. Доходи від продажу будуть використані для погашення кредиту Європейського банку реконструкції та розвитку в розмірі 11,28 млн. дол. І подальшого розвитку газовидобутку компанії, зокрема, в Румунії.
 
Як повідомлялося, 2014 компанія Serinus Energy закінчила зі збитком 23,961 млн. дол. Serinus Energy контролюється компанією Kulczyk Holding. Основними активами "Куб-Газу" є 4 газоконденсатних ділянки, зосереджених у Дніпровсько-Донецькому басейні: Ольгівське, Макіївське, Крутогоровское і Вергунське родовища.
 
 
 
 
24 грудня 2015
Мінпром