БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниCub Energy має намір скористатися пріоритетним правом викупу 70% Куб-Газ

Cub Energy має намір скористатися пріоритетним правом викупу 70% Куб-Газ

12 січня 2016
Компанія Cub Energy Inc. (США), що володіє 30% часткою в ТОВ "Куб-Газ", має намір скористатися правом пріоритетного викупу решти 70% акцій у Serinus Energy, повідомила прес-служба Cub Energy. "Ми були давніми й надійними партнерами з Serinus, з нетерпінням очікуємо завершення купівлі частки Serinus в" Куб Газі ", - цитує прес-служба мажоритарія Cub Energy Михайла Афендикова.
 
У той же час Cub Energy вказується, що фіналізація угоди потребують переговорів і схвалення з боку біржових, антимонопольних органів. У свою чергу, в Serinus Energy відзначають, що в угоді з іншим приватним покупцем, якому компанія спочатку планувала продати свій пакет за $ 30 млн, таких формулювань не було. Крім того, у Serinus є питання до фінансової спроможності Cub Energy зробити покупку.
 
"Враховуючи, що фінансові результати Cub Energy за III кв. Вказують на дефіцит оборотного капіталу більше $ 1 млн, Serinus запросить підтвердження здатності ТОВ" Газтек "завершити покупку всіх акцій", - резюмують в Serinus. Як повідомлялося, ТОВ "КУБ-Газ" розробляє Ольгівське, Макіївське, Північно-Макіївське, Вергунське і Крутогорівское газові родовища в Луганській області.
 
 
12 січня 2016
UA Energy