БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовини1,6 млрд грн. – загальний ефект від 6 місяців реформ в ПАТ «Укргазвидобування»

1,6 млрд грн. – загальний ефект від 6 місяців реформ в ПАТ «Укргазвидобування»

26 сiчня 2016
За 6 місяців роботи нової команди керівництва ПАТ «Укргазвидобування» загальний економічний ефект склав 1,6 млрд грн. Ця сума складається з більш ніж 600 млн грн. від економії на закупівлях, включаючи 140 млн грн. економії завдяки cистемі ProZorro, ще 210 млн грн – завдяки підвищенню ефективності реалізації нафтопродуктів, скрапленого газу та підняття тарифів за послуги, та біля 700 млн грн. економії принесли ефективний юридичний та економічний захист інтересів Компанії.
 
Крім того, окремий ефект для держбюджету, приблизно 100 млн грн – це додатковий акцизний збір від збільшення переробки давальницької сировини та економія Міноборони від прямих закупівель палива у Укргазвидобування. Такий значний ефект став можливим завдяки залученню ефективної команди менеджерів з величезним досвідом роботи в найкращих міжнародних та українських компаніях.
 
Як зазначив Голова Правління ПАТ «Укргазвидобування» Олег Прохоренко: «Ресурси, отримані від підвищення ефективності Укргазвидобування були спрямовані на забезпечення виробництва необхідними матеріалами та обладнанням для виконання плану видобутку в 14,5 млрд м3 в 2015 р. Наразі, УГВ приступило до реалізації довгострокового плану розвитку «20/20» – 20 млрд м3 видобутку до 2020 року, що також включає залучення фахівців з досвідом роботи в кращих міжнародних компаніях.
 
За підсумками повного року, ми очікуємо, що економічний ефект складе більше 3 млрд грн, які дозволять закласти фундамент для підвищення видобутку газу до 20 млрд м3 до 2020 року. Виконання цих задач можливо тільки за умов залучення висококваліфікованих спеціалістів з найкращим досвідом.»
 
 
 
26 сiчня 2016
ПАТ"Укргазвидобування"