БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР: Перший практичний досвід застосування Кодексів ГТС, ПСГ, мереж та інших підзаконних актів, прийнятих на виконання Закону України “Про ринок природного газу”

ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР: Перший практичний досвід застосування Кодексів ГТС, ПСГ, мереж та інших підзаконних актів, прийнятих на виконання Закону України “Про ринок природного газу”

12 лютого 2016
23 лютого 2016 року о 09:00 Київський Інститут Енергетичних Досліджень разом із Юридичною фірмою “Астерс” та Асоціаціями “Газові трейдери України” і “Надрокористувачі України” проводять практичний семінар для ключових гравців газового ринку. 
 
Семінар присвячений обговоренню першого практичного досвіду застосування Кодексу газотранспортної системи, Кодексу газосховищ, Правил постачання природного газу та інших нормативних документів, прийнятих на виконання Закону України “Про ринок природного газу” (далі ¬ регуляторні акти). Семінар відбудеться у форматі бізнес-сніданку.
 
Мета проведення заходу: узагальнення практики застосування регуляторних актів, розробка рекомендацій щодо удосконалення регуляторних норм для підвищення конкурентності та лібералізації функціонування ринку природного газу, а також визначення практичних шляхів з їх імплементації, формування пропозицій зі створення робочої групи.
 
Учасники практичного семінару зможуть разом з представниками НКРЕКП, НБУ та ПАТ “Укртрансгаз” обговорити пропозиції учасників заходу по вдосконаленню регуляторних актів, отримати відповіді на практичні питання, а також почути думки учасників ринку (представників видобувних компаній, трейдерів та імпортерів газу, розподільчих компаній, постачальників і споживачів) та зауваження щодо практичного застосування регуляторних актів. Учасникам семінару буде додатково запропоновано прийняти участь у вдосконаленні нормативного регулювання ринку природного газу.
 
Заповнити реєстраційну форму, надати пропозиції щодо удосконалення регуляторних актів та зареєструвати питання представникам НКРЕКП, НБУ та ПАТ “Укртрансгаз” можливо за цим посиланням (http://goo.gl/3Rg0vp) до 12 лютого 2016 року.
 
Індивідуальні запрошення на участь в практичному семінарі будуть надіслані за вказаною Вами електронною адресою до 17 лютого 2016 року.
 
Нажаль, кількість місць є обмеженою.
 
Контактна особа: Дмитро Мамонов, менеджер проектів KERI, тел. (050) 685¬53¬58
 
E-mail:pm.reg@keri.org.ua