БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниПАТ «Укргазвидобування» та Ініціатива Пофесійний Уряд підписали Меморандум про співпрацю

ПАТ «Укргазвидобування» та Ініціатива Пофесійний Уряд підписали Меморандум про співпрацю

17 червня 2016
Лідер української газовидобувної галузі ПАТ «Укргазвидобування» та Ініціатива Пофесійний Уряд, підписали Меморандум про співробітництво з метою сприяння залученню висококваліфікованих кандидатів на посади в підприємство, сприяння прозорості процесу добору кандидатів для УГВ, створення моделі ефективної й прозорої державної компанії.
 
ПАТ «Укргазвидобування» вже стала привабливим роботодавцем для багатьох амбітних та висококваліфікованих українців із західним досвідом, які прагнуть долучитися до перетворення неефективного держсектору в сучасний прибутковий та прозорий бізнес. Ініціатива буде ініціювати  короткострокові стажування в товаристві, спрямовані на підготовку фахівців для Укргазвидобування, державних підприємств і державної служби при організаційній підтримці зі сторони Професійного уряду.
 
Як зазначив Голова Правління ПАТ «Укргазвидобування» Олег Прохоренко: «Ініціатива Професійний Уряд об’єднує випускників західних вишів, для яких робота в такій великій державній компанії як УГВ, залучення до її реформування, стане неоціненним досвідом, свого роду історією успіху кожного. Молоді енергійні про-європейські налаштовані спеціалісти здатні вивести нашу країну на новий якісний рівень. У нас для таких завжди відкриті двері».
 
 
 
17 червня 2016
ПАТ "Укргазвидобування"