БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовини«Укргазвидобування» звернулося в суд з позовом про розірвання всіх договорів спільної діяльності

«Укргазвидобування» звернулося в суд з позовом про розірвання всіх договорів спільної діяльності

01 липня 2016
Через невиплату ренти операторами спільної діяльності, майно ПАТ «Укргазвидобування» на 600 млн грн було описано податковою. Через відсутність відповідного контролю і асиметричний розподіл відповідальності за договорами, ми подали до суду позови про розірвання усіх договорів спільної діяльності. Про це повідомила прес-служба »Укргазвидобування».
 
У компанії стверджують, що відповідно до умов діючих договорів з операторами спільної діяльності «Укргазвидобування» не могло впливати на виконання ними податкових зобов'язань. «Для мінімізації ризиків невиплати податків операторами, «Укргазвидобування» неодноразово зверталося до податкових органів і до самих операторів з проханням надати інформацію про сплату податків та повідомити про наявність боргу перед бюджетом.
 
Податкова не завжди надавала відповіді на запити, а оператори спільної діяльності надавали довідки про відсутність заборгованості, йдеться в повідомленні.
 
«Саме через відсутність відповідного контролю і асиметричний розподіл відповідальності за договорами, ми подали до суду позови про розірвання усіх договорів спільної діяльності», - повідомила директор з правових питань «Укргазвидобування» Олена Кобець.
 
 
01 июля 2016
http://glavcom.ua/