БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA

Новини - Сторінка 3

12.09.2024
Укрнафта заявила про 10,6 млрд грн чистого прибутку в І півріччі 2024 р.

За перше півріччя 2024 року ПАТ «Укрнафта» отримало 10,6 млрд грн чистого прибутку. Результати підтверджені аудитом Crowe Erfolg Ukraine, Crowe Audit & Accounting Ukraine. Повідомляють в компанії.

10.09.2024
Уряд підготував для надання 54 ділянки надр, критичних для ЄС

Уряд України підготував 54 ділянки надр з покладами критичної сировини для ЄС для виставлення на електронні аукціони та для оголошення конкурсів з укладання угод про розподіл продукції. Про таке заявив Голова Державної служби геології та надр України Роман Опімах під час воркшопу з підготовки розробки української стратегії розвитку критичних мінералів за участі міжнародних експертів. 

08.09.2024
ВІдзначаємо День працівника нафтогазової промисловості України

Святкуємо сьогодні всією професійною спільнотою 100-річчя газової галузі України!

06.09.2024
ТОВ «Горизонти» зупинило видобуток газу на Тинівському родовищі

ТОВ «Горизонти» у другій половині серпня повністю зупинило видобуток природного газу на Тинівському родовищі на виконання рішення суду. Компанія наразі не видобуває близько 150 тис. куб м природного газу

05.09.2024
НАБУ завершило досудове розслідування щодо PEC-угоди УГВ

НАБУ і САП завершили досудове розслідування у справі за підозрою колишнього та чинного посадовців АТ «Укргазвидобування» (УГВ) у зловживаннях під час укладення та виконання договору з підвищення видобутку природного газу (production enhancement contract, PEC) між УГВ та приватною іноземною компанією (Expert Petroleum).

05.09.2024
Світлана Гринчук - міністерка захисту довкілля та природних ресурсів

Світлану Гринчук призначили міністеркою захисту довкілля та природних ресурсів України.

02.09.2024
СП ПГНК продовжили дозвіл на Руденківське родовище

Державна служба геології та надр України продовжила на 20 років дію спеціального дозволу № 3660, наданого СП «Полтавська газонафтова компанія» (СП ПГНК) для видобування нафти, газу, конденсату і супутніх корисних компонентів Руденківського родовища в Полтавській обл.. Повідомляє NADRA.INFO із посиланням на наказ Першого заступника Голови Держгеонадр Володимира Бучка № 387 від 28.08.2024

30.08.2024
Держгеонадра виставить на продаж площі, які межують з ПСГ

У вересні Держгеонадра України планує з аукціону продати 11 спеціальних дозволів на користування надрами з покладами рідких вуглеводнів. Три з них межують із підземними сховищами газу. Повідомляє NADRA.INFO із посиланням на дані АТ «Прозорро.Продажі», Держгеонадр і власних джерел.

29.08.2024
«Такром» та «Нафтогазсила» нададуть УГВ послуги освоєння свердловин азотно-компресорним обладнанням

ТОВ «Такром Україна» та ТОВ «Нафтогазсила» перемогли в тендері АТ «Укргазвидобування» (УГВ) на надання послуг з освоєння свердловин за допомогою комплексів азотно-компресорного обладнання, передає ExPro. 19 серпня УГВ повідомило про намір укласти договори з вищенаведеними компаніями.

21.08.2024
Два газові родовища змінюють власника

Два вуглеводневі обʼєкти – площа Смолянинівська (Луганська обл.) і родовище Володимирівське (Сумська обл.) – імовірно, перебувають у процедурі відчуження спеціальних дозволів на користування надрами. Таке припущення випливає з даних Державної служби геології та надр України про заяви, отримані регулятором щодо ділянок надр.