БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаАрхив новостейStatoil в 2014 р отримала 15 ліцензій на норвезькому континентальному шельфі

Statoil в 2014 р отримала 15 ліцензій на норвезькому континентальному шельфі

22 сiчня 2015

 

Компанія Statoil отримала 15 ліцензій на норвезькому континентальному шельфі в рамках тендерного раунду APA (Awards in predefined areas) 2014, йдеться в прес-релізі компанії. У 22-му тендерному раунді, організованому урядом Норвегії для розподілу ділянок норвезького шельфу в 2014 р, було розподілено 54 ліцензії. Серед розподілених ділянок 34 знаходяться в Північному морі, 16 - в Норвезькому морі і чотири - в Баренцевому морі.
 
Statoil стала лідером за кількістю отриманих ліцензій. При цьому вісім із 15 ліцензій дали компанії статус оператора. "Ми раді, що нафтові компанії все ще бачать потенціал норвезького шельфу та активно інвестують у вже розвідані зони", - прокоментувала директор з розвідки Норвезького нафтового директорату Сіссел Еріксен.
 
"Це дуже гарні новини для Statoil і всієї нафтової галузі. Підсумки ліцензійного раунду дали надійну основу для подальшого розвитку континентального шельфу Норвегії, ключового для Statoil регіону", - заявила, у свою чергу, старший віце-президент компанії з розвідки на континентальному шельфі Норвегії Ірен Руммельхофф.
 
 
22 січня 2015
АЕІ "ПРАЙМ"