БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA

Новини - Сторінка 14

03.05.2023
"Укрнафта" готова керувати арештованими активами Сахалінського родовища

Про такі наміри ПАТ "Укрнафта" повідомило у листі на адресу Міністерства економіки.

26.04.2023
«Нафтогаз» придбав 1,6 млн куб м на перших аукціонах з купівлі українського газу на УЕБ

НАК «Нафтогаз України» за підсумками перших аукціонів з купівлі природного газу українського видобутку на «Українській енергетичній біржі» придбала 1,6 млн куб м природного газу. Про це свідчить біржовий бюлетень торгів.

26.04.2023
«Нафтогаз» вийшов на УЕБ з купівлею природного газу українського видобутку

НАК «Нафтогаз України» 26 квітня проведе перші аукціони з купівлі природного газу на «Українській енергетичній біржі», як свідчить біржовий бюлетень.

26.04.2023
УГВ запустило дві нові свердловини зі спільним дебітом 300 тис куб м газу на добу

АТ «Укргазвидобування» (УГВ), що є частиною Групи Нафтогаз, за останній місяць запустило дві нові експлуатаційні свердловини на одному з найбільших родовищ на Сході України, які сукупно дали понад 300 тис куб м добового видобутку компанії. Про це повідомив голова правління «Нафтогазу» Олексій Чернишов.

24.04.2023
«Нафтогаз» хоче залучити американські нафтогазові компанії до енергетичних проєктів в Україні - FT

НАК «Нафтогаз України» провела перемовини з американськими нафтогазовими компаніями Exxon Mobil, Halliburton та Chevron щодо їхнього залучення в енергетичні проєкти в Україні, повідомляє Financial Times.

20.04.2023
«Нафтогаз» залучив американську компанію Covington & Burling для стягнення $5 млрд із РФ

Провідна американська юридична компанія Covington & Burling LLP представила НАК «Нафтогаз України» стратегію примусового стягнення з Росії $5 млрд компенсації за захоплення активів Групи Нафтогаз у Криму, повідомив голова «Нафтогазу» Олексій Чернишов у перший день робочого візиту до Вашингтона.

20.04.2023
«Нафтогаз» розпочинає купівлю природного газу українського видобутку

НАК «Нафтогаз України» запрошує учасників ринку до участі у біржових торгах на закупівлю природного газу українського видобутку. Майданчиком для проведення закупівель визначена Українська енергетична біржа (УЕБ).

20.04.2023
СБУ арештувала 18 млн куб м газу, який компанії Новинського зберігали в ПСГ

За матеріалами Служби безпеки України (СБУ) накладено арешт на 18 млн куб м природного газу, який компанії проросійського олігарха Вадима Новинського зберігали у сховищах АТ «Укртрансгаз» та намагались відчужити на користь третіх осіб для уникнення санкцій РНБО. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

19.04.2023
Суд передав корпоративні права «Укрнафтобуріння» до АРМА. + Заява компанії УНБ

Печерський районний суд міста Києва ухвалою від 11 квітня 2023р передав корпоративні права на ПрАТ «ВК «Укрнафтобуріння» на баланс Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА). Про це йдеться в судовому реєстрі.

13.04.2023
СБУ арештувала 30 газових свердловин та інше майно Новинського на 3,5 млрд грн

За матеріалами Служби безпеки арештовано майно проросійського олігарха Вадима Новинського, який причетний до пособництва країні-агресору. Про це повідомляє пресслужба СБУ.