БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA

Новини - Сторінка 2

27.09.2022
Корисні копалини та літій
European Lithium готується почати розвідку ділянки Добра навесні 2023 р.

Компанія очікує на надання спецдозволу. ТОВ «Європейський літій Україна» Михайла Жернова планує ропочати розвідку на ділянці літієвих руд Добра в Кіровоградській області навесні 2023 року – якщо отримає спеціальний дозвіл на користування надрами. Попередні плани щодо початку робіт обговорили під час Ради Директорів австралійської European Lithium (EUR), яка відбулася у вересні. 

26.09.2022
Корисні копалини та літій
Смарт Холдинг Новинського заходить на волинське поле самородної міді

Компанія Вадима Новинського «СМАРТ ХОЛДИНГ Н.В.» (Нідерланди) встановила контроль над міноритарною часткою в ТОВ «Інтер Актив», яке на аукціоні Державної служби геології та надр України в травні 2022 р. виграло спецдозвіл на рудоносне поле Заліси-Шменьки (Волинська обл., геологічне вивчення з дослідно-промисловою розробкою мідних руд).

06.08.2022
Корисні копалини та літій
Фонд державного майна України (ФДМУ) змінив керівника державного підприємства «Бурштин України».

Питання імовірної приватизації підприємства, яка була запланована на 2022 рік, новий керівник не коментує, оскільки «питання належить до компетенції ФДМУ.
 

05.08.2022
Корисні копалини та літій
Першу партію європейського літію для батарей забронювали під BMW

Європейський виробник автомобілів BMW AG і компанія European Lithium Limited (EUR) домовилися про майбутній викуп першої партії гідроксиду літію, який буде вироблено компанією European Lithium в Австрії.

1 лютого 2022
Корисні копалини та літій
Першу заявку на літієву УРП в Україні подали зі США

 

1 лютого 2022 скликається засідання Міжвідомчої комісії з організації укладення та виконання угод про розподіл продукції (УРП). Повідомляє NADRA.info з посиланням на власне джерело в Уряді.

14 грудн 2021
Корисні копалини та літій
Інвестор не інвестує у видобуток літію в Україні, поки ресурси не будуть оцінені за міжнародною шкалою – GSC

 

Жоден раціональний інвестор не інвестує свої кошти в розробку родовищ літію в Україні, допоки їх ресурсна база не буде оцінена за міжнародними стандартами.