БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA

Новини - Сторінка 73

30 січня 2020
Представники Геологічної служби США (USGS) в Україні поділяться досвідом у частині реформування видобувної галузі та оцифровки геологічної інформації
 
28 січня 2020 р. розпочався офіційний візит Геологічної служби США до України. У рамках триденного візиту заплановані робочі наради в Держгеонадр, "Надра України" та Українському державному геологорозвідувальному інституті. До складу делегації увійшли директор директорату Європи, Азії, Росії та Арктики Геологічної служби США Інгрід Верстратен, радник, екс-директор Геологічної служби США Роберт Дойл та експерт Геологічної служби США Патрік Ліхи
29 січня 2020
«Укргеофізика» проведе переобробку та інтерпритацію 2D сейсміки на 2 нещодавно придбаних ділянках УГВ за 11.4 млн грн

 

Державне геофізичне підприємство (ДГП) «Укргеофізика» отримало перемогу в двох тендерах АТ «Укргазвидобування» на проведення науково-технічних послуг у галузі інженерії, а саме переобробки та інтерпретації даних сейсморозвідувальних робіт 2D на площах Ополонівська-1 та Калюжна-1 з врахуванням геологорозвідувальних робіт (ГРР) минулих років, загальною вартістю 11,4 млн грн (з ПДВ).

27 січня 2020
Кодекс про надра
Спецдозволи на користування надрами хочуть дозволити продавати - проект Кодексу про надра

 

На засіданні робочої групи з розробки концепції нового Кодексу про надра, яке відбулося у Міністерстві енергетики та захисту довкілля 23 січня, вирішили, що уся вторинна геологічна інформація повинна бути безкоштовною та доступною онлайн, а спецдозволи на користування надрами дозволять продавати повністю або частково.

29 січня 2020
Рівень виснаженості найбільших 5 родовищ «Укргазвидобування» понад 84%

 

АТ «Укргазвидобування» наводить дані з виснаженості своїх найбільших родовищ, середній рівень яких понад 84%. 

27 січня 2020
Кодекс про надра
За проектом Кодексу про надра - спецдозволи дозволять продавати

 

На засіданні робочої групи з розробки концепції нового Кодексу про надра, яке відбулося у Міністерстві енергетики та захисту довкілля 23 січня, вирішили, що уся вторинна геологічна інформація повинна бути безкоштовною та доступною онлайн, а спецдозволи на користування надрами дозволять продавати повністю або частково. 

25 січня 2020
В «Укрнаукагеоцентр» презентували матеріали нафтогазових ділянок представникам УГВ та Vermilion
 
 
Фахівці ПрАТ «НАК «Надра України» і ДП «Укрнаукагеоцентр» провели зустріч з представниками компанії АТ «Укргазвидобування» та дочірню компанію канадської нафтогазової компанії Vermilion Energy Inc Vermilion Ukraine Exploration B.V. 
24 січня 2020
Засідання суду за позовом УГВ щодо конкурсу УРП призначено на 11 лютого, позов УНБ - на етапі касації
 
Суд призначив на 11 лютого підготовче засідання з розгляду позову АТ «Укргазвидобування» (УГВ) до Кабінету Міністрів України, Міністерства енергетики та захисту довкілля України та Міжвідомчої комісії з організації укладення та виконання угод про розподіл продукції (УРП), яким УГВ просить визнати протиправним та скасувати розпорядження Кабінету міністрів від 5 липня 2019р №507-р «Про визнання переможців конкурсів на укладення угод про розподіл вуглеводнів» в частині визначення компанії «Юкрейніан Енерджі Л.Л.С.» переможцем конкурсу на укладення угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах Варвинської ділянки.
24 січня 2020
«Укрнафта» за 2019р виплатила понад 7 млрд грн рентних платежів

 

ПАТ «Укрнафта» за дванадцять місяців 2019р сплатило до бюджетів усіх рівнів податків на суму 12,47 млрд грн, з них понад 7 млрд грн - рентних платежів до державних та місцевих бюджетів. 

23 січня 2020
Компанії Burisma Group у 2019р видобули близько 1 млрд куб м вуглеводнів
 
 
Міжнародна енергетична група Burisma Group, що об’єднує 7 видобувних компаній, у 2019р видобула близько 1 млрд куб м вуглеводнів. Про це повідомляють в пресслужбі компанії.
22 січня 2020
Держгеонадра запустять «Єдине вікно» для надрокористувачів

 

Вкінці січня цього року державна служба геології та надр України планує запровадити новий сервіс для надрокористувачів — «Єдине вікно»