БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA

Новини - Сторінка 75

30 грудня 2019
Вітаємо з Новим роком 2020 та Різдвом Христовим!

 

Нехай ці свята – вісники оновлення, нових мрій і сподівань - принесуть для мільйонів українських родин мир, достаток та міцне здоров’я.

26 грудня 2019
Депутати скасували погодження надрокористування з облрадами

 

Верховна рада через "бурштиновий" закон провела кілька новацій для всіх надрокористувачів — зробила обов’язковими електронні аукціони, прибрала погодження спецдозволів із облрадами та скасувала ОВД для угод про розподіл продукції

24 грудня 2019
Держгеонадра створила Data-room з даними про ділянки, виставлені на УРП-конкурси в лютому 2010 року
 
До 4 лютого 2020 р Україна приймає заявки на участь у трьох конкурсах із заключення угод про розподіл продукції з видобутку вуглеводнів на Ічнянській, Грунівській та Охтирській ділянках.
18 грудня 2019
Затверджено персональний склад Міжвідомчої комісії з УРП

 

По інформації Держгеонадр, 6 грудня 2019 р. затверджено наказ про персональний склад Міжвідомчої комісії з УРП, а 13 грудня 2019 р. відбулося її перше засідання

17 грудня 2019
Призначено нового голову правління НАК «Надра України»
 
Уряд призначив Тараса Кузьмича на посаді голови правління приватного товариства НАК «Надра України». Розпорядження про призначення опубліковано на урядовому порталі 11 грудня.
17 грудня 2019
«Нафтогаз» оскаржує результати конкурсу УРП на розробку Варвинської площі
 
НАК «Нафтогаз України» 13 грудня подала позов до суду на уряд України з вимогою переглянути результати конкурсу із заключення угоди на розподіл продукції (УРП) на розробку Варвинської нафтогазової площі (Чернігівська область), переможцем якого було визначено Ukrainian Energy LLC (США). Про це повідомило видання Time з посиланням на власні джерела.
16 грудняя 2019
УГВ спільно з Schlumberger розпочали буріння надглибокої свердловини №888 на Шебелинському родовищі
 
АТ «Укргазвидобування» спільно з Schlumberger, в рамках контракту з надання комплексних технічних послуг, розпочала буріння свердловини №888 на Шебелинському газоконденсатному родовищі (ГКР) глибиною 5750 м. 
13 грудня 2019
УГВ пробурить 6 свердловин на Бузівській та Берестянській ділянках на умовах УРП
 
АТ «Укрназвидобування» має намір провадити діяльність, яка передбачена проектами угод про розподіл продукції (УРП), тобто розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться в межах Бузівської (Харківська обл) та Берестянської (Львівська обл) ділянок. 
6 грудня 2019
Держгеонадра презентувала інвестиційний атлас надрокористувача
 
Державна служба геології та надр України 6 грудня презентувала інвестиційний атлас надрокористувача, де вже розміщено інформацію стосовно 23 нафтогазових ділянок загальною площею понад 3500 кв км.
 
6 грудня 2019
НАК «Надра України» втратила ліцензію в Івано-Франківській області

 

25 листопада Окружний адміністративний суд Києва визнав законною відмову Державної служби геології і надр продовжити дію спецдозволу дочірньому підприємству НАК «Надра України» «Західукргеологія» на роботи на Волосянському газовому родовищі в Івано-Франківській області.